Piu Piano Müzik Kursu'nda Eğitim Almak İster misiniz?

Piu Piano Müzik Kursu'nda müzik eğitimlerini her yaştan kişiler için erişilebilir hale getiriyoruz. Tüm deneyim seviyesindeki öğrencileri müzik kursu 'muza davet ediyoruz. Misyonumuz bireyleri en doğru teknikler ile geliştirmek, yaratıcı tutkuya ilham vermek ve öğrencilerimizin özgüvenini artırmaktır. Vizyonumuz sanat bilincini ve onun bütünleştirici gücünü tüm kitlelere aşılamak, kötülükleri sanatla yok etmek, iyiliği paylaştıkça çoğaltmak, insan, hayvan ve doğa sevgisini sanatla büyütmektir. Alanında uzman eğitmen kadromuzla tüm sanat severleri müzik kursu 'muza bekliyoruz.

Müzik Dersleri

Müzik Derslerimizi Keşfedin

Bir Enstrüman Nasıl Seçilir?

Müzik aleti

Müziğin büyüleyici dünyasına dalmak istiyor ama enstrüman çalmayı bilmiyorsanız ve nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, kesinlikle bizimle iletişime geçmeniz gerekiyor! Uzmanlarımız, doğru enstrümanı seçmenize yardımcı olacak şekilde sizlere profesyonel yönlendirmeler sağlayacaktır.

MÜZİK ve SANAT HAKKINDA:

Müzik ve sanat, kişinin gelişiminde çok önemli bir araçtır. Etkili müzik eğitimi alan kişiler sorunlarla başa çıkmakta, müzik eğitimi almamış olanlara kıyasla daha başarılıdır. Müzik, gerçekten de ruhun gıdasıdır. Ruhu terbiye eden en etkili yöntemlerin başında gelir. Müzik ile terapiler mevcuttur. Müzik ile insan sıhhat bulur. Etkili ve yararlı kullanılabilirse, hem zihni hem de ruhu arındırır. Yorgunluğunuzu alır. Moralinizi düzeltir. Bu yönden o, oldukça etkili bir ilaçtır.

Müzikte Notalar Ne İşe Yarar ve Müzik Terimleri Nelerdir?

Müzikte sesler notalardan oluşur. Her notanın ayrı frekansı vardır. Notaların belli düzende bir araya gelmesiyle ezgiler oluşur. Ezgiler bütünlüğü; besteleri meydana getirir. İyi bir beste meydana getirebilmek için solfej ve armoni bilgileri çok önemlidir. Örneğin; bir piyano parçasını çalabilmenizde piyano notaları, doğru tuşlara doğru sürelerde basmanız için size rehberlik eder. Bu sebeple, nota bilgisi olmadan bir müzik eseri doğru şekilde icra edilemeyecektir. Müzikte ritim; seslerin belli bir tempoda ve düzenli olarak tekrar etmesidir. Bu yönüyle ritim bilgisi, enstrüman çalan kişiler için gerçekten çok önemlidir. Bir kompozisyon eserinin hatasız şekilde icraatı için; melodi, ritim, biçim ve armoni gibi farklı ögelerin uyumlu bir şekilde bir araya getirilmesi gerekir. Elbette kulağın müziğe olan yatkınlığı da oldukça önemlidir. Özellikle müzik kulağı olan kişiler, doğru ve etkili müzik eğitimlerinin ardından çok kısa sürede müzik bilgilerini geliştirir, nota okuyabilir, doğru ritim tutabilir. Sağlam bir temelle müzik bilgilerini geliştirmiş olan kişiler, her türlü parçayı kolaylıkla icra edebilir.

Neden Piu Piano Sanat Atölyesi ?

Tuzla bölgesinde hizmet veren Piu Piano Sanat Atölyesi sizlere doğru ve etkili bir müzik altyapısı sağlar. Temeli sağlam bir müzik bilgisi ile kısa sürede müzik parçalarını okuyabilir ve çalabilirsiniz. Bünyesinde eğitim veren hocalar en doğru ve etkili tekniklerle öğrencilerine bire bir piyano, şan, keman, bateri, gitar, resim dersleri verir. Dersleri sıkmadan ve verimli şekilde işler. Ayrıca solfej, bağlama gibi grup dersleri de talebin yoğunluğuna göre açılabilmektedir. Tuzla piyano kursu, Tuzla müzik kursu ve diğer branşlarda akla gelen ilk isim olan Piu Piano Sanat Atölyesi, öğrencileriyle kocaman bir aile olur. Onları konservatuvar ve güzel sanatlara hazırlar. Her biri alanında uzman olan hocalar, öğrencilerinin hayallerine köprü kurar. Onları sanata ve aynı zamanda hayata hazırlar.

Nereden Başlayabilir ve Kursumuzda Hangi Eğitimleri Alabilirsiniz?

Piyano dersleri hiç bu kadar keyifli ve piyano öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Siz de piyano başlangıç dersleri ile ilk adımı atabilirsiniz. Ayrıca; Tuzla Resim Kursu, Tuzla Keman Kursu, Tuzla Bağlama Kursu, Tuzla Gitar Kursu, Tuzla Bateri Kursu, Tuzla Yan Flüt Kursu, Tuzla Şan Kursu, Tuzla Konservatuvara Hazırlık Kursu, Tuzla Solfej Kursu, Tuzla Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu, Tuzla Dans Kursu, Tuzla Sanat Kursları ve Müzik Okulu dendiğinde neden akla gelen ilk isim olduğumuzu öğrencilerimiz yaşayarak deneyimliyor. Gelin, bu eşsiz deneyime siz de katılın ve farkı siz de fark edin!

Bizi Diğer Müzik ve Sanat Kurslarından Ayıran Nedir ?

Piu Piano Sanat Atölyesi insanı sever, hayvanı, bitkiyi ve doğayı sever. İyi insan ve iyi müzisyen yetiştirmek için var gücüyle çalışır. Yenilikleri takip eder. Doğru teknikler ile yetenekleri ortaya çıkarır. Elbette ki herkes az veya çok yeteneklidir. Ne var ki, bu yeteneği ortaya çıkarabilmek ancak; gerçek bir çaba, teknik, eğitim ve tecrübe gerektirir. Piu Piano Sanat Atölyesi, bilgi ve birikimi ile en doğru eğitim ve öğretim metotlarını bilir ve bunları en doğru şekilde kullanır. Bu yönü ile, yaşı 7’den 77’ye müziğe ilgi duyan her öğrenci için, Piu Piano Sanat Atölyesi, tam donanımlı bir sanat merkezidir. Ücretsiz deneme dersleri ile eğitim anlayışındaki farkını ilk andan itibaren tecrübe ile ortaya koyar. Öğrenciler, derslerden ve öğretmenlerinden son derece memnundur. Müziği sever ve onu icra etmekten son derece keyiflidir. Zaten kursun en önemli amaçlarından biri de bu memnuniyeti sağlamaktır. Müşteri memnuniyeti değil; öğrenci memnuniyeti, bu kursu öne çıkaran en önemli özelliklerinden sadece birisidir.

Sizler de piyano, keman, gitar, bateri ve diğer enstrümanları çalabilirsiniz. Yaşınız ne olursa olsun. Öğrenmenin yaşı yoktur. Siz yeter ki isteyin; biz öğretmeye hazırız.

İletişim

Piu Piano Sanat Atölyesi
Konumumuz

Postane, Orta Sk. No:4, 34940 Tuzla/İstanbul

Telefon
Email